Здравейте колеги, нов съм във форума и искам да питам нещо. Копчето ми за вентилатора в купето ми създава проблеми т. е. работи само на 4то положение на пълна мощност. На предишната ми кола имах сходен проблем като се оказа прекъснат резистор. Може ли някой да каже дали положенията на този превключвател са реализирани с резистор и къде се намира. Колата е алфа 145 -1.4 т.спарк, с климатик.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Превключвател за вентилатора в купето
Collapse
X
-
-
Тези резистори се намират под жабката на пасажерското място,държи се на 2 болчета,най-често изгаря вход-изхода му може да му запоиш една жичка и да си работи,аз така направих на Алфата ми е всичко си е ок за сегаАлфа Ромео 146 1,6Twin Spark 97година
Comment
-
и аз бях така известно време но имах пък др. проблем след известно каране когато подавах гас вентилатора се осилваше сам и се чуваше едно свирене... реших че може да е от тая жичка смених я с резистор и сега всичко е ОК незнам при теб как е като покараш малко така ще видиш но ако стане така да знаеш 1 резистор и решаваш проблемаПоздрави
-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV -EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Comment
-
Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщениеи аз бях така известно време но имах пък др. проблем след известно каране когато подавах гас вентилатора се осилваше сам и се чуваше едно свирене... реших че може да е от тая жичка смених я с резистор и сега всичко е ОК незнам при теб как е като покараш малко така ще видиш но ако стане така да знаеш 1 резистор и решаваш проблемаПоздрави
Comment
-
ами да ти кажа не си спомням струваше 1,80 хаха ходих със стария и ми дадоха тоя казаха ми, че ще стане и засега нямам проблем ако не си го хвърлил твоя иди в някой магазин за ел. части би трябвало да ти намерят същия или поне подобен-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV -EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Comment
Comment